Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: De realityshow van Mariah Carey belooft over-the-top te worden

ZIEN: De realityshow van Mariah Carey belooft over-the-top te worden

ZIEN: De realityshow van Mariah Carey belooft over-the-top te worden

Mariah Carey staat graag in de schijnwerpers en dat bewijst ze weer maar eens met haar nieuwste realityshow ‘Mariah’s World’. Entertainmentzender E! heeft de zangeres maandenlang gevolgd en brengt het luxueuze leventje van de diva recht tot in onze woonkamers. Een grote dosis glitter en glamour én enkele ontblootte bovenlijven, het belooft een wilde rit te worden.

De realityshow zal bestaan uit 8 verschillende delen waarbij de entertainmentzender niets schuwt. Zo volgen ze de zangeres backstage tijdens haar optredens, gaan ze mee naar over-the-top feestjes én mogen ze zelfs meegenieten van familie-uitjes. De zender plaatste gisteren het eerste promotiefilmpje van Mariah’s World online en het ziet er alvast niet saai uit.

Ook haar verloving met miljardair James Packer zou uitgebreid besproken worden, aangezien het merendeel van de show al was opgenomen voor het koppel hun breuk aankondigde. Lang zal de zangeres waarschijnlijk niet single blijven, want in het promotiefilmpje krijgen we een man te zien die naar verluidt ‘een grote crush’ op haar heeft. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

De realityshow is vanaf 11 december ook in Nederland te bekijken.

Lees ook: