Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Pip Pellens showt grote tattoo!

ZIEN: Pip Pellens showt grote tattoo!

ZIEN: Pip Pellens showt grote tattoo!

Actrice en presentatrice Pip Pellens is een bezig bijtje. Om haar fans een inkijkje in haar drukke bestaan te geven, deelde ze een foto van haar en collega Niek Roozen. Wat een onschuldig kiekje zou moeten zijn, veranderde al snel in een veelbesproken foto. Want Pips fans spotten een joekel van een tattoo op haar onderarm. Wow!

Bloem
Het inktwerkje is groots, opvallend en met kleur en prijkt op de linkeronderarm van de 23-jarige blondine. In een bijpassende top met bloemen, lacht Pip stralende de camera in. De tattoo is heel opvallend, en haar fans reageerden dan ook gelijk op de foto die ze op Instagram plaatste. Bij de foto schrijft Pip zelf: ‘It was a long day!’

Nep of echt?
Een greep uit de reacties van haar fans onder de foto, zijn onder andere ‘Heb jij een tattoo?‘ en ‘Wauwwwww wat een mooie tattoo, sinds wanneer heb je die?!’. Een andere volger vraagt zich af of de tattoo wel echt is: Super leuk! Sinds wanneer heb je die tatoo of is die nep? wel super leuk!’ Óf het kuntwerkje op haar arm echt is of niet, is nog niet bekend.

Bekijk het kiekje hieronder. Wat vinden jullie van de tattoo?

It was a long day! @moviezone_nl

A photo posted by Pip Pellens (@pippellens) on

 

Bron: Telegraaf, Instagarm

Lees ook: