Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Paris deelt nooit eerder vertoonde foto’s van Michael jackson!

ZIEN: Paris deelt nooit eerder vertoonde foto’s van Michael jackson!

ZIEN: Paris deelt nooit eerder vertoonde foto’s van Michael jackson!

Paris Jackson, de dochter van wijlen King of Pop Michael Jackson, heeft via Snapchat en Instagram allerlei zeldzame foto’s van haar vader gedeeld met haar volgers. Onder andere kinderfoto’s en veel familiefoto’s kwamen voorbij. Bijzonder!

Trip down memory lane
De inmiddels 18-jarige Paris plaatste de foto’s zonder duidelijke reden online, maar het was een actie die haar fans zéker konden waarderen. Want veel van de foto’s waren nooit eerder vertoond aan de buitenwereld, wat het extra speciaal maakte. Sommige foto’s voorzag Paris van een grote pijl, om duidelijk te maken dat zij die persoon op de foto was. Bij andere foto’s bleef verduidelijking uit, waardoor het niet helemaal duidelijk is met wie Michael op de foto staat.

Modellenwerk
Paris is woonachtig in Los Angeles en Manhattan en de biografie van haar Instagram laat weten dat ze flink aan de weg timmert als model en actrice. Haar bruine lokken zijn veranderd in een korte witblonde coupe, en ook heeft Paris een aantal tattoos laten zetten. Je zou haar niet meer herkennen op de jeugdfoto’s die ze deelde, maar schattig en memorabel zijn de kiekjes zondermeer. Bekijk de foto’s hieronder!

@parisjackson

mj1

@parisjackson

mj2

@parisjackson

mj3

@parisjackson

mj4

@parisjackson

mj6

@parisjackson

mj7

Lees ook:

Bron: Telegraaf, Instagram/Snapchat Paris Jackson