Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: de nieuwe liefdes-tattoo van Zayn Malik

Zien: de nieuwe liefdes-tattoo van Zayn Malik

Zien: de nieuwe liefdes-tattoo van Zayn Malik

De 24-jarige zanger Zayn Malik heeft er een tattoo bij en die tattoo lijkt niets minder dan een liefdesverklaring voor zijn vriendin, het model Gigi Hadid, te zijn. De voormalig One Direction zanger liet op zijn hand namelijk het woord love tatoeëren. Hoe romantisch is dat?

Zayn Malik werd vorig jaar nog uitgeroepen tot best geklede man van Groot-Brittanië. Hij en Gigi zijn ruim een jaar samen, vorige maand schijnt hij haar zelfs ten huwelijk gevraagd te hebben, maar haar antwoord was nee. Gelukkig lijkt hun liefde niet geleden te hebben onder haar afwijzing.

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on

Zayn werd onlangs gespot in New York bij de opnames van Ocean’s 8, een film waar hij een gastrol in zou hebben. Toen hij de set verliet was de nieuwe tattoo op zijn linkerhand duidelijk zichtbaar. Gebaseerd op de stijl van de tatoeage denken veel journalisten dat de tattoo gezet werd door Jon Boy, die onlangs ook een tattoo zette bij Bella Hadid, het jongere zusje van Gigi. De foto’s van de nieuwe tatoeage werden gepubliceerd op de site van E! News, bekijk ze hier.

Lees ook:

Wat?! Verbrak Zayn Malik zijn verloving met een sms’je?

Aha: zo verloor Victoria’s Secret Angel Gigi Hadid zo veel kilootjes

ZIEN: Dit worden dé tattootrends in 2017

Bron: eonline.com