Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Nieuwe coupe voor Leontine Borsato!

Zien: Nieuwe coupe voor Leontine Borsato!

Zien: Nieuwe coupe voor Leontine Borsato!

Leontine Borsato staat bekend om haar wisselende haarstijlen en de presentatrice koos gisteren opnieuw voor een geheel vernieuwde coupe. Haarstylist Leco van Zadelhoff deelde zelf de foto van de nieuwe hairdo van zijn ‘muse’ en het resultaat ziet er alvast super uit!

Leontine Borsato kiest wel vaker voor een nieuw kapsel en gisteren wist ze weer een nieuwe draai aan haar uiterlijk te geven. De blondine koos voor een lange bob met schuine bles in de kleur dirty beige. Of dat is alvast hoe haarstylist Leco het noemde. Hoe hubby Marco Borsato reageerde op de nieuwe coupe van zijn vrouw is niet bekend, maar de zanger zei eerder al eens in een interview dat hij niet meer opkijkt van de wisselende haarstijlen van zijn vrouw. “Het lijkt het net of ik elke keer een andere vrouw heb.”

Ook haar fans weten de nieuwe bob te smaken. ‘Prachtig’, ‘Staat je fantastisch’ en ‘Zo wil ik mijn haar ook’ zijn maar enkele reacties die geplaatst zijn onder de foto.

Dirtybeige blonde in a lonq bobbbbbb voor mijn “muse” @leontineborsato #hair #lorealpro #inoa #platinium #richesse #smartbond ❤️

Een foto die is geplaatst door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Lees ook: