Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Monica Geuze openhartig over break-up met rapper Lil’ Kleine

ZIEN: Monica Geuze openhartig over break-up met rapper Lil’ Kleine

ZIEN: Monica Geuze openhartig over break-up met rapper Lil’ Kleine

Vlogger van het eerste uur Monica Geuze, heeft sinds kort een nieuwe vlam. Maar de brunette had voor haar nieuwe liefde een lange relatie met rapper Lil’ Kleine. Tijdens een openhartig interview met Youtube-kanaal SUPERGAANDE, vertelt ze over de moeizame relatie die ze met hem had.

Jaloers
De twee hadden vier jaar een relatie. Doordat Jorik – zo heet de rapper in het echt – plots erg beroemd werd, werd Monica erg jaloers door alle aandacht die hij kreeg. “Ik ben daardoor jaloers geworden, want dit was aan het begin echt totaal niet zo. En ik ben jarenlang mee geweest met Ronnie Flex, dus ik weet hoe het er aan toe gaat.”

Vreemdgaan
Jorik is tijdens hun relatie ook een aantal keer vreemd gegaan, en dat is dan ook een van de redenen geweest dat Monica niet meer met hem verder wilde gaan. Of Lil’ Kleine de openhartigheid van Monica in het interview kan waarderen, valt nog te betwijfelen.

Break-up
Eerder sprak Monica zich uit over haar break-up, waarop Jorik flink uithaalde naar zijn ex. In haar vlog zegt Monica hierover: “Ik heb verder geen vuile was buiten gehangen en als je het dan toch nodig vindt om zulk soort opmerkingen te maken, dan is dat niet aan mij. Ik vind het onnodig en nergens op slaan.”

Bekijk het gehele interview hieronder.

Bron: Grazia, Youtube

Lees ook: