Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Michelle Obama schrijft bedankbriefjes met Jimmy Fallon

Zien: Michelle Obama schrijft bedankbriefjes met Jimmy Fallon

Zien: Michelle Obama schrijft bedankbriefjes met Jimmy Fallon

Barack Obama gaf gisteren zijn allerlaatste speech als ‘President van de Verenigde Staten’ en start binnenkort aan een nieuw leven met zijn familie. First Lady Michelle Obama bracht nog een laatste bezoekje aan de Tonight Show van Jimmy Fallon waarin ze enkele bedankbriefjes schreef aan de mensen die haar de voorbije acht jaar hebben bijgestaan.

Haar eerste briefje was natuurlijk gericht aan haar echtgenoot Barack Obama. Ze bedankt hem voor de voorbije jaren en noemt hem haar eigen ‘zilveren vos’. Na de lovende woorden kan ze het niet laten om het ook even over zijn kledingstijl te hebben. Conclusie: de Mom Jeans mag niet mee naar hun nieuwe huis. Ze bedankt ook de inauguratie dag – waarop Donald Trump gekroond wordt tot nieuwe president en de familie Obama afscheid neemt van het Witte Huis – en haar initiatief ‘Reach Higher‘ dat studenten aanmoedigt om verder te studeren na hun 18e verjaardag.

Ook Jimmy Fallon schreef enkele bedankbriefjes, telkens gericht aan Michelle Obama zelf. Zo bedankt hij haar voor het aanzetten van de Amerikanen om meer te bewegen en stelt hij zelfs voor dat ze zich kandidaat stelt voor de Presidentsverkiezingen in 2020.

Lees ook: