Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Manuel Vanderbos poedelnaakt op televisie!

ZIEN: Manuel Vanderbos poedelnaakt op televisie!

ZIEN: Manuel Vanderbos poedelnaakt op televisie!

Presentator Manuel Venderbos zorgde gisteravond voor flink wat ophef, nadat hij plots poedelnaakt de uitzending van RTL Boulevard binnen kwam wandelen. De reden? Hij deed een oproep voor zijn populaire wetenschappelijke tv-programma Galileo.

Onderzoek
De 40-jarige presentator verscheen enkel gehuld in een sportsok live op televisie en vestigde hiermee aandacht voor zijn programma. Venderbos onthulde een onderzoek te willen gaan herhalen wat ik Amerika al eens is uitgevoerd, waaruit is gebleken dat je beter presteert als je naakt bent.

Open en bloot
“Je voelt je kennelijk vrijer en bent eerlijker zo open en bloot”, vertelde de voormalige EO-presentator. Om uit te zoeken of deze tactiek ook in Nederland werkt, roept Manuel zijn collega’s op om het eens uit te proberen. Toch is het voor RTL Boulevard presentator Luuk even omschakelen wanneer Manuel zomaar naakt ten tonele verschijnt. “Ik ken Manuel nu een beetje en weet dat hij tot alles in staat is. Maar ik moet wel even slikken.”

Bekijk hieronder het fragment uit de uitzending van RTL Boulevard. Wat vinden jullie van deze actie?

Een aantal collega’s van Manuel doet al mee met zijn actie, en verschijnen naakt in een video die hij deelde op Instagram. Ook doet de presentator nog een oproepje naar ‘gewone kantoormensen’, om zich op te geven voor zijn programma. Zou jij het durven?

 

Bron: RTL

Lees ook: