Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Dít zijn de lente favorieten uit de H&M-collectie van The Weeknd

ZIEN: Dít zijn de lente favorieten uit de H&M-collectie van The Weeknd

ZIEN: Dít zijn de lente favorieten uit de H&M-collectie van The Weeknd

De nieuwe Icons collectie van H&M ligt bijna in de winkels, en ditmaal is de selectie voor de herencollectie gemaakt door niemand minder dan The Weeknd. Het is een complete collectie van essentials voor de komende lente, die geselecteerd zijn door één van de grootste artiesten van het moment. Wow!

Trends
In de collectie heeft The Weeknd gekozen voor het combineren van scherpe silhouetten en streetwear, waarmee hij de grootste trends op het gebied van mannenmode heeft weten te vangen. De boventoon van de collectie is een urban feeling en de key-items uit de collectie zijn een bomberjack met opvallende details en hoodies is de kleur groen en zwart.

Urban mix
“Het was fantastisch om mijn ‘Icons’ te selecteren voor H&M. Ik vind de mix van urban items geweldig, zoals de bomber en de hoodie gecombineerd met klassiekere stukken als een overhemd en blazer. Elk item is vernieuwend en draagbaar, en dat is gewoon hoe menswear zou moeten zijn,” aldus Abel Tesfaye, The Weeknd.

Oog voor details
Andreas Löwenstam, het hoofd van H&M, vertelt dat de stijl van The Weeknd perfect aansluiten bij de mannentrends van H&M. “Hij heeft oog voor belangrijke details en weet de juiste mix van urban items met nieuwe klassiekers te combineren voor een streetwear look.”

De collectie is vanaf 2 maart in de winkels en online verkrijgbaar. Bekijk hieronder beelden van de making off!

Bron: H&M

Lees ook: