Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Justin Bieber en Selena Gomez samen in de Carpool Karaoke

Zien: Justin Bieber en Selena Gomez samen in de Carpool Karaoke

Zien: Justin Bieber en Selena Gomez samen in de Carpool Karaoke

Selena Gomez en Justin Bieber zijn alweer een tijdje uit elkaar. Toch zijn er nog veel fans die er van dromen dat dit powerkoppel weer bij elkaar komt. Een van hun trouwe fans maakte daarom een geweldige videocompilatie waarbij het lijkt alsof Jelena weer eventjes samen in de auto zit!

Voor de video gebruikte hij beelden uit twee afleveringen van James Corden’s Carpool Karaoke. Hij combineerde de beelden tot een meesterlijk filmpje waarin het echt lijkt alsof Justin Bieber en Selena Gomez weer samen zingend in een auto zitten.

This video killed me 😩❤️ Follow @dscvrm (me) for more 😘 Tag a friend 👇 #dscvrm

A video posted by Going Private in 60 seconds!!🎵 (@dscvrm) on

#Jelena

Justin Bieber en Selena Gomez waren een setje van 2010 tot 2015. Toen ze uit elkaar gingen konden veel trouwe fans niet geloven dat het echt over was. Het ging zelfs zo ver dat the biebs zijn Instagramaccount verwijderde toen hij te veel hatelijke reacties kreeg op een foto van hem en zijn nieuwe vlam Sofia Richie. Deze relatie was echter maar van korte duur en nu zegt hij ‘happy single‘ te zijn.

Ook Selena Gomez had het niet makkelijk na de break-up. Hoewel het goed ging met haar carriere maakte ze een moeilijke periode door. Ze werd zelfs opgenomen in een rehab-kliniek omdat ze kampte met angstaanvallen en depressieve gevoelens. Iets waar ze tijdens de American Music Awards voor het eerst openlijk over sprak.

Hoewel het er niet op lijkt dat deze twee sterren weer bij elkaar zullen komen is het toch eventjes leuk om ze weer samen te zien zingen. Benieuwd naar de originele beelden die voor de compilatie gebruikt werden? Dit zijn ze:

Lees ook:

Zien: Justin Bieber slaat fan in het gezicht

LOL: Deze vrouw aapte Selena Gomez’s meest populaire Instagram-foto’s na

Miauw! Dit waren de meest dramatische celebrity-ruzies van 2016

Bron: grazia.nl / fashionista.nl