Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Josje zingt voor het eerst duet uit ‘Belle en het Beest’

Zien: Josje zingt voor het eerst duet uit ‘Belle en het Beest’

Zien: Josje zingt voor het eerst duet uit ‘Belle en het Beest’

Voormalig K3 lid Josje Huisman krijgt de rol van Belle in de Vlaamse versie van de Disneymusical Beauty and the Beast. Eerder bracht ze al het themalied van de musical ten gehore en nu kreeg ze iedereen stil met haar versie van het nummer Eerder Niet Geweest.

Josje zong het nummer gisteren tijdens een live uitzending van Qmusic. Ze bracht het nummer ten gehore samen met de Vlaamse acteur Jan Schepens die de rol van het beest heeft in de musical. Josje deed haar optreden tijdens een speciale uitzending: De QMusic DJ’s hadden die dag namelijk een dubbelrol waarbij ze ook als kinderopvang functioneerden. Dit deden ze ten voordele van de Rode Neuzen Dag.

@jan.schepens en ik waren even op bezoek bij @qmusic_be om honderduit te vertellen over #Beautybeastbe en natuurlijk ook om de #rodeneuzendag te steunen!

A photo posted by Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) on

Eerder Niet Geweest

Josje en Jan bezorgden iedereen die bij de uitzending aanwezig was kippenvel met hun liefdesduet. Bovendien kregen ze ook de kinderen die die dag bij de uitzending aanwezig waren allemaal stil, wat geen geringe prestatie was. Bekijk het hieronder:

Lees ook:

Josje gaat nu als brunette door het leven

Zien: Josje Huisman covert Sorry van Justin Bieber

EINDELIJK! De eerste trailer van ‘Beauty and the Beast’