Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Jan Kooijman gaat voor een compleet nieuwe look!

Zien: Jan Kooijman gaat voor een compleet nieuwe look!

Zien: Jan Kooijman gaat voor een compleet nieuwe look!

Voormalig GTST-acteur Jan kooijman komt na het verlaten van de soap nog altijd veel met zijn gezicht op televisie. Omdat zijn haren wel héél lang waren geworden, werd het tijd om zijn kapsel eens flink onder handen te laten nemen. En dat deelt de acteur nu op een wel heel bijzondere manier!

Drastische verandering
De 35-jarige televisiepersoonlijkheid deelde eerder al een teaser op zijn Instagramaccount. In de korte video vertelt Jan dat hij naar de kapper gaat om zijn kapsel drastisch te laten veranderen. Als bijschrift staat er onder de korte video: ‘Eindresultaat zien? Link in bio!’

Timelapse
Jan Kooijman starte onlangs zijn eigen YouTube kanaal, waar nu al twee filmpjes te zien zijn.  Op zijn kanaal, wat ‘Kooijman Management’ heet, deelt de acteur een speciale timelapse, waarbij op hoog tempo te zien is hoe zijn kapsel onder handen genomen wordt. Er is goed te zien dat er écht een flink stuk van zijn haren afgeknipt wordt, en zelfs de tondeuse komt eraan te pas.

Bijna kaal
En na het kijken van de video begrijp je waarom het een drastische verandering genoemd werd. Want van de lange lokken van Jan is niets meer over! Op de grond ligt een hele bos haar, en de zijkanten van zijn hoofd zijn bijna kaalgeschoren! Zijn fans kunnen de nieuwe look wel waarderen, en reageren dan ook heel positief op Jan’s nieuwe hairdo. Bekijk hieronder de video! Wat vind jij van zijn kapsel?

Bron: Grazia

Lees ook: