Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Is dit de nieuwe vriend van Hilary Duff?

ZIEN: Is dit de nieuwe vriend van Hilary Duff?

ZIEN: Is dit de nieuwe vriend van Hilary Duff?

We hebben de voorbije maanden al enkele keren geschreven over de vermoedelijke nieuwe vriendjes van Hilary Duff, maar de zangeres heeft nooit officieel bevestigd dat ze met één van hen een relatie had. Het lijkt er dus op dat Hilary gewoon aan de lopende band aan het daten is, al zijn er nu opnieuw geruchten over een mogelijk nieuwe boyfriend.

De nieuwe man in haar leven is Matthew Koma. De 29-jarige Hilary Duff en de 29-jarige muzikant zouden vorige week een lang weekend hebben doorgebracht in Santa Barbara, waar ze volgens ooggetuigen onafscheidelijk waren. Sappig weetje: het stel zou overnacht hebben in hetzelfde hotel waar Hilary in 2010 met haar toenmalige echtgenoot Mike Comrie meermaals verbleven zou hebben.

“Ze hadden enkel oog voor elkaar en waren de hele tijd aan het knuffelen en zoenen“, vertelt de bron. “Toen ze waren ingecheckt, trokken ze zich terug om even wat tijd met elkaar door te brengen. Toen ze op zondag het hotel weer verlieten, was het Matthew die in Hilary’s auto terugreed.”

Wanhopig

Of Hilary en Matthew wel degelijk een koppel zijn, is dus nog niet geweten. De zangeres vertelde begin deze maand in een interview met Cosmopolitan dat ze niet op zoek is naar een nieuwe liefde. Ik wil nooit meer dat meisje zijn dat wanhopig op zoek is“, vertelde ze toen. Hilary had vorige zomer nog een korte fling met haar personal trainer Jason Walsh en in december werd ze nog zoenend gespot met acteur Scott Eastwood.

Matthew Koma is een 29-jarige muzikant die eerder al samenwerkte met onder anderen Hardwell, Afrojack en Tiësto. Tot voor kort had hij een relatie met zangeres Carly Rae Jepsen, van het liedje ‘Call Me Maybe‘.

So this is what goodbyes are said for….

Een video die is geplaatst door Matthew Koma (@matthewkoma) op

Lees ook: