Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Dit is de ‘guilty pleasure’ van Chantal Janzen

ZIEN: Dit is de ‘guilty pleasure’ van Chantal Janzen

ZIEN: Dit is de ‘guilty pleasure’ van Chantal Janzen

Als presentatrice, programmamaker, oprichtster van het nieuwe multimediaplatform &C én moeder kunnen wij ons voorstellen dat ook de weekends van Chantal Janzen bijzonder gevuld zijn.

Maar Chantal zou Chantal niet zijn als ze af en toe niet even volledig maling had aan alle conventies en gewoon even lekker op de bank zakte – met de beentjes omhoog. Met snoep én een videogame.

Bekentenis

Op haar Instagram deelde Chantal onderstaande foto. Bij de foto schrijft ze: “In de categorie Bekentenissen van een moeder: Dit. Al 34 minuten. En leuk dat we t hebben. Ja ik weet t, er zijn verstandigere ouder/kind bezigheden. Maar t is soms al pittig genoeg, dat opvoeden. Zo. Ik heb er nu eentje verteld. Nu zijn jullie aan de beurt. #straksgaanweweerinzijnrekenboekjeverder #echt #weekend#enjadatisooknogeensnoepjewatdaarligt

Dat het er soms ook wat serieuzer aan toe gaat in huize Janzen werd al eerder duidelijk. Toen Chantal namelijk ‘lekker ontspannen een filmpje wilde kijken’ met zoon James opperde hij enthousiast de optie ‘Holland, Natuur in de Delta’. Chantal reageerde gevat als altijd met de #ikweetnuallesoverdebever.

Lees ook: