Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Dít is de dubbelganger van Adele

Zien: Dít is de dubbelganger van Adele

Zien: Dít is de dubbelganger van Adele

Eerder schreven we al over de lookalike van Taylor Swift, een blondine die als twee druppels water op de Shake It Off-zangeres lijkt. En nu is er weer een dubbelganger opgedoken op Instagram, en ditmaal van niemand minder dan Adele!

Make-up
Het meisje heet Ellinor Hellborg en woont in Zweden. De 22-jarige deelde op Instagram een look waarbij ze de standaard make-up van de zangeres na heeft gemaakt. En met succes! De signature wigned eyeliner die Adele altijd draagt, weet ze op precies dezelfde manier aan te brengen. Ook haar lippenstift zit precies zoals Adele het altijd draagt en het internet is dan ook compleet in de ban van Ellinor.

‘I look like me’
Toch is het niet het doel van de Zweedse om in het dagelijks leven zo veel mogelijk op Adele te lijken. Want na alle ophef rondom haar make-up look, deelde ze een tekst op Instagram waarin ze vertelt dat het nooit haar bedoeling is geweest op zoveel mogelijk op Adele te lijken. Het was alleen haar intentie om haar make-up uit te proberen en dit bleek achteraf heel goed te zijn gelukt. Ze schrijft: “I do not strive to be like here, or anyone else. I look like me”, schrijft ze.

Bekijk de foto’s hieronder. Vind jij de twee op elkaar lijken?

Dit is Ellinor.

 

En dít is Adele!

New York, NY / Madison Square Garden / Sept 22

A post shared by @adele on

 

Bron: ELLE

Lees ook: