Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zou het dit keer wél kloppen? ‘In déze gigantische villa in Noordwijk gaan de Meilandjes wonen’

Zou het dit keer wél kloppen? ‘In déze gigantische villa in Noordwijk gaan de Meilandjes wonen’

Zou het dit keer wél kloppen? ‘In déze gigantische villa in Noordwijk gaan de Meilandjes wonen’

Sinds de familie Meiland noodgedwongen hun villa in het Gelderse Hengelo hebben moeten verlaten, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Want waar gaan Erica en Martien dan wonen? Waar het er even op leek dat het stel intrek zou nemen in een woning in Leiderdorp, wijzen de pijlen nu op een stulpje in een andere plaats. 

Huizenjacht familie Meiland

Dat Martien en zijn gezin op zoek zijn naar een nieuw huis, is inmiddels geen geheim meer. Dit zal dan ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat al bíjna op de buis verschijnt. Maar voordat de nieuwe afleveringen een feit zijn, lijkt al uitgelekt te zijn waar de voormalige kasteelheer en zijn aanhang gaan wonen.

Noordwijk

Volgens de website Bekende Buren gaan Martien en zijn gezin terug naar de plek waar ze jaren gewoond hebben. “In Noordwijk weten ze het zeker: Martien Meiland zou deze miljoenenvilla hebben gekocht”, wordt er geschreven.

Miljoenenvilla

De Meilandjes zouden in de badplaats een woning van maar liefst 327 vierkante meter hebben gekocht, verdeeld over drie woonlagen. In de villa zouden maar liefst tien kamers aanwezig zijn, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. “Er hangt een prijskaartje aan van iets onder de 2,7 miljoen euro en nadat Martien een bod zou hebben gedaan, zou hij met de verkoper het eens zijn geworden over de koopprijs.” Benieuwd naar foto’s van het gigantische optrekje? Die vind je hier.

Lees ook
Is dit de miljoenenwoonboerderij waar de Meilandjes heen willen?

Datum nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Of deze geruchten wél kloppen, moet de tijd leren, maar het duurt in ieder geval níet lang meer tot we kunnen meegenieten van de huizenjacht van Martien en zijn gezin. Vandaag is bekendgemaakt dat we vanaf 1 maart weer nieuwe afleveringen verschijnen op SBS6, en dat weer twee keer per week (maandag en donderdag). Feest!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Bron: Superguide.nl | Beeld: Talpa, Instagram