Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Er doet opnieuw een rapper mee aan Expeditie Robinson

ZIEN: Er doet opnieuw een rapper mee aan Expeditie Robinson

ZIEN: Er doet opnieuw een rapper mee aan Expeditie Robinson

Nadat Vieze Fur, Mr. Polska en Sef zich al lieten gelden op het eiland van Expeditie Robinson, is het nu de beurt aan Dio om de eer van de Nederlandse rappers te verdedigen.

Dio, de artiestennaam van Diorno Dylyano Braaf, werd al eerder getipt als kandidaat, maar gisteravond konden de geruchten dan eindelijk officieel bevestigd worden.

De rapper ging alvast tips vragen bij zijn vrienden, rapper Sef en acteur Géza Weisz, die allebei in 2013 aan het programma meededen. De twee probeerden toen een complot te smeden met presentator Jan Versteegh, zodat ze alledrie de finale zouden halen.

Een slim plan, maar zonder succes. De heren werden vanaf aflevering 8 één voor één naar huis gestuurd en de finale bestond uiteindelijk uit drie vrouwen: presentatrice Geraldine Kemper, ex-judoka Edith Bosch en danseres en presentatrice Anna-Alicia Sklias. Edith Bosch won.

De jongens hebben duidelijk geleerd van hun nederlaag, wat ze adviseren Dio zich “bescheiden op te stellen” en “niet te vroeg in de aanval te gaan.”

Bekijk de video hieronder:

Bekijk ook:

Bron: Twitter: Expeditie Robinson, De Telegraaf, Grazia.nl