Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Xander de Buisonjé deelt eerste foto van zijn dochtertje

Zien: Xander de Buisonjé deelt eerste foto van zijn dochtertje

Zien: Xander de Buisonjé deelt eerste foto van zijn dochtertje

Op 23 januari lieten Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie weten dat ze op weg waren naar Amerika om hun dochtertje te gaan halen. Het stelde wilde de nieuwe aanwinst van het gezin daarna nog eventjes voor zichzelf houden, maar nu hebben ze op Instagram de eerste foto van hun dochtertje gedeeld. 

De dochter van Xander en Sophie kreeg de naam Céla Lynn en kwam ter wereld op 28 januari. Xander en Sophie maakten gebruik van een draagmoeder omdat er in 2013 een semi-goedaardige tumor uit de buik van Sophie werd verwijderd. Haar werd daarna afgeraden om nog zwanger te worden. Dankzij een draagmoeder in Amerika konden de twee dus toch nog een kindje krijgen. Bekijk hieronder de foto die de trotste ouders van hun dochtertje deelden:

Daar is ze dan: Céla Lynn de Buisonjé! Onze dochter is op 28 januari geboren, stiekem hebben we haar nog even voor onszelf gehouden 🙂 #daughter #zo #trots

A photo posted by Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) on

Xander en Sophie trouwden in 2010 en kregen in hetzelfde jaar een zoon, Dex. Xander heeft ook al een zoontje uit zijn eerdere relatie met de presentatrice Wendy van Dijk: Sem van Dijk werd geboren in 2003.

Lees ook:

Xander de Buisonjé onthult geslacht kindje!

LOL: moeder van Chrissy Teigen deelt hilarische foto van haar dochter

Zien: ‘Grey’s Anatomy’-acteurs maken eigen versie van zwangerschapsfoto Beyoncé

Bron: grazia.nl