Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Ed Sheeran flink afgevallen!

ZIEN: Ed Sheeran flink afgevallen!

ZIEN: Ed Sheeran flink afgevallen!

Ed Sheeran scoort hit na hit met zijn muziek en dat harde werken eiste zijn tol. De zanger was flink aangekomen, dus besloot hij het roer na zijn tour om te gooien. En niet zonder resultaat, want Sheeran is maar liefst 19 kilo kwijtgeraakt!

Pizza en bier
De succesvolle zanger vertelt dat het niet heel verwonderlijk is dat hij aan was gekomen, aangezien zijn levensstijl niet écht gezond was. “Mijn dieet bestond uit pizza en bier, maar omdat ik twee uur per avond optrad, was ik echt in vorm. Ik besefte niet hoe actief ik was op tour. Maar ik stopte met touren en mijn dieet van pizza en bier ging door… Dus paste ik niks meer. Ik dacht: ‘Al mijn kleren zijn gekrompen.’”

Intensieve oefening
Met behulp van zijn vriendin Cherry Seaborn maakte hij een aantal aanpassingen in zijn leven, met als doel die kilo’s weer kwijt te raken. Zijn actieplan? Naast gezonder leven, deed hij veel aan sport. Hij omarmde een techniek die snel en doeltreffend is: een intensieve oefening van 10 minuten per dag, bestaande uit sprinten en joggen. “Het draait er om dat je geen dag mist, je hoeft het niet een uur te doen.”

Bekijk hieronder de foto’s van Ed Sheeran voor en na zijn life change!

Ed Sheeran voor!

Ed Sheeran na!

Lees ook: