Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: De cast van Grey’s Anatomy schittert op de rode loper van de People’s Choice Awards 2017

ZIEN: De cast van Grey’s Anatomy schittert op de rode loper van de People’s Choice Awards 2017

ZIEN: De cast van Grey’s Anatomy schittert op de rode loper van de People’s Choice Awards 2017

Gisterenavond kwam bekend Hollywood weer samen voor de uitreiking van de People’s Choice Awards 2017 in het Nokia Theatre in Los Angeles. Alle prijzen werden uitgereikt door het Amerikaanse publiek en dat zorgde ervoor dat alle celebs hun beste beentje voor zetten op de rode loper. Want zonder hun fans, zouden ze daar nu eenmaal gewoon niet staan…

Blake Lively won gisterenavond niet alleen haar allereerste People’s Choice Award, de actrice gooide ook nog eens hoge ogen met haar outfit. Ze koos voor een zwart mini-jurkje met glitters dat haar lange, slanke benen in de schijnwerpers zette, maar ook andere sterren moesten niet onderdoen voor de look van Blake.

Zo verscheen ook de cast van Grey’s Anatomy gisteren op de rode loper, al waren niet alle acteurs en actrices aanwezig. De zwangere actrice Camilla Luddington, die in de serie dokter Jo Wilson speelt, verscheen voor het eerst na de aankondiging van haar zwangerschap terug op de rode loper.

Wij zetten de beste looks van de avond voor jullie op een rijtje.

Blake Lively

Ashley Greene

Fifth Harmony

Kristen Bell

Jennifer Lopez

Victoria Justice

Ruby Rose

De cast van Grey’s Anatomy

V.l.n.r. James Pickens Jr. (Dr. Webber), Kelly McCreary (Dr. Pierce), Chandra Wilson (Dr. Bailey), Sarah Drew (Dr. Kepner), Jason George (Dr. Warren) en de zwangere Camilla Luddington (Dr. Wilson)

Grey’s Anatomy-actrice Caterina Scorsone

Grey’s Anatomy-actrice Kelly McCreary

Grey’s Anatomy-actrice Sarah Drew

Grey’s Anatomy-actrice Camilla Luddington

Sarah Jessica Parker

Portia de Rossi en Ellen Degeneres

Melissa McCarthy

Sofia Vergara

Lees ook:

Beelden: Hollandse Hoogte