Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: de babybuik van Lauren Conrad

Zien: de babybuik van Lauren Conrad

Zien: de babybuik van Lauren Conrad

The Hills-ster Lauren Conrad begon 2017 goed met de aankondiging dat ze zwanger was. Dat ze het nieuws tot die tijd überhaupt heeft weten te verbergen vinden we eigenlijk best knap, want haar babybuikje is al goed zichtbaar!

Celebritea Entertainment News deelde een prachtige foto van de 30-jarige zwangere Lauren en wat ziet ze er stralend uit:

#LaurenConrad and her growing baby bump 😍 (📸: @lastyoni)

A photo posted by Celebritea Entertainment News (@thacelebriteaofficial) on

Het wordt het eerste kindje voor Lauren en haar echtgenoot, de 36-jarige William Tell. De twee leerden elkaar kennen op een blind date op Valentijnsdag (zo romantisch) in 2012 en trouwden in 2014.

Lauren na The Hills

Sinds Lauren in 2009 het MTV programma The Hills verliet heeft ze zeker niet stil gezeten. Zo schreef ze de roman L.A. Candy, een verhaal dat geïnspireerd was op haar eigen leven. Daarna schreef ze nog een paar romans en bracht ze een boek met modetips uit met de titel Lauren Conrad Style. In 2013 opende ze samen met een vriendin de online winkel The Little Market, waar ze producten verkoopt die handgemaakt werden door vrouwen van verschillende culturele achtergronden.

Lees ook:

SPOILER ALERT: Dit waren de belangrijkste onthullingen uit de jubileumaflevering van ‘The Hills’

Zien: Audrina Patridge deelt foto’s van bruiloft

Voormalig miss Nederland Kelly Weekers is bevallen van een dochtertje!

Bron: grazia.nl