Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Acteur Shia LaBeouf is gearresteerd!

ZIEN: Acteur Shia LaBeouf is gearresteerd!

ZIEN: Acteur Shia LaBeouf is gearresteerd!

Shia LaBeouf is gisteren in New York gearresteerd – dat staat lezen op showbizzsite TMZ. De acteur was in New York bezig met een kunst- en videoproject, waarmee hij wil protesteren tegen president Trump.

Sinds 20 januari maakt LaBeouf een livestream in New York. Tijdens één van de protestacties, waarbij alle aanwezigen constant hetzelfde mantra herhalen (“he will not divide us”) is de zien hoe Shia door twee agenten in de boeien wordt geslagen.

Sjaal

Eén van de aanwezigen zou voor de opgestelde camera iets gezegd hebben wat Shia niet zinde – mogelijk over Trump – en vervolgens brak er een opstootje uit. Shia zou geprobeerd hebben de sjaal van de man kwestie hebben afgepakt en hem daarbij – al dan niet per ongeluk –  in het gezicht hebben gekrabd.

Klinkt niet direct als een Transformers-achtig gevecht, maar de aanwezige agenten besloten toch onmiddellijk in te grijpen. De New Yorkse politie is al vanaf het begin van het kunstproject uit voorzorg aanwezig.

Tijdens de arrestatie van Shia is te horen hoe een van de aanwezigen zegt dat “Shia heeft de klap voor ons op gevangen. Er waren allemaal nazi’s hier en hij kwam ons beschermen.”

Inmiddels is Shia weer op vrije voeten, maar hij moet zich binnenkort bij de rechtbank verantwoorden voor de mishandeling.

Bekijk de video van de arrestatie hieronder:

 

Bekijk ook:

Bron: TMZ