Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zetten Bibi en Waylon een punt achter hun relatie?

Zetten Bibi en Waylon een punt achter hun relatie?

Zetten Bibi en Waylon een punt achter hun relatie?

Twee weken geleden biechtte Waylon op dat hij was vreemdgegaan toen zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was van hun zoontje. De zanger geeft een update aan RTL Boulevard over hoe het nu met hem en Bibi gaat.

Waylon en Bibi

Twee weken geleden werd Waylon door Juicechannel beschuldigd van vreemdgaan. Hij zou met een andere vrouw hebben afgesproken terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was van hun zoontje Chester. Toen dit uitkwam, biechtte de zanger op dat hij inderdaad was vreemdgegaan.

“Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul! Het spijt me Biebs”, schreef hij op Instagram. Deze post verwijderde hij een paar dagen later weer.

Bibi bleef veelal stil. Op Vaderdag plaatste ze wel wat foto’s van Waylon. “Maar ook eikels zijn lieve vaders…”, had ze erbij geschreven. Ook werd bekend dat Bibi een aantal weken geleden in haar eentje een huis heeft gekocht in Den Haag, zonder Waylon dus. Maar hoe is het nu met de twee?

Lees ook
Suus Ruis: ‘Als je vreemdgaat terwijl je vrouw zwanger is, ben je een ontiegelijke eikel’

Update

Hoe is het nu met Bibi en Waylon? Waylon vertelt aan RTL Boulevard dat de twee géén punt achter hun relatie hebben gezet. “Het gaat goed, het gaat goed”, zegt hij. Hij vervolgt: “Ik wil het daarbij laten. Dit is een privékwestie, dat gaan we met elkaar oplossen.”

Ook geeft hij aan dat hij wel met zijn gezin op vakantie gaat dit jaar, namelijk naar Scandinavië.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress