Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres Anouk mag trouwen met grote liefde tijdens concert op het Malieveld

Zangeres Anouk mag trouwen met grote liefde tijdens concert op het Malieveld

Zangeres Anouk mag trouwen met grote liefde tijdens concert op het Malieveld

Zangeres Anouk (47) geeft binnenkort een concert op het Malieveld. De zangeres had aangegeven dat ze graag op deze dag zou willen trouwen met haar grote liefde Dominique. Goed nieuws voor Anouk, want de gemeente heeft het goedgekeurd. 

Anouk wil trouwen

Anouk is sinds 2014 samen met Dominique Schemmekes. Anouk had toentertijd al 5 kinderen, maar samen met Dominique kreeg ze dochtertje Jelizah Rose in 2016. In 2020 besloot Anouk op één knie te gaan voor haar vriend, maar de bruiloft moest op zich wachten. Volgens Anouk was het door de coronacrisis financieel niet mogelijk om een bruiloft te organiseren. Tot nu!

De zangeres wil haar bruiloft groots aanpakken. Ze wil tijdens haar concert op 11 juni op het Malieveld trouwen met haar Dominique. “Ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden”, aldus de zangeres.

Lees ook
Wauw: zo zien de zes kinderen van zangeres Anouk eruit

Trouwen op het Malieveld gaat niet zomaar. Gelukkig heeft de gemeente Den Haag hier dinsdag toestemming voor gegeven. Het Malieveld zal eenmalig worden gebruikt “als gemeentehuis ten behoeve van huwelijksvoltrekkingen”, laat de gemeente weten. Anouk zal het intermezzo van haar optreden gebruiken als moment om het jawoord te geven aan haar grote liefde. Extra leuk dus voor fans die naar haar concert komen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress