Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zangeres Anouk gaf opvallend advies in College Tour: ‘Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt’

Zangeres Anouk gaf opvallend advies in College Tour: ‘Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt’

Zangeres Anouk gaf opvallend advies in College Tour: ‘Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt’

Gisteren liet Anouk via Instagram weten dat ze per direct stopt als coach bij The Voice of Holland. Dit doet ze naar aanleiding van de beschuldigingen van seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma. Ze wil niet werken op een plek waar mannen misbruik maken van hun positie. Opvallend is echter dat Anouk een aantal jaar geleden bij College Tour het advies gaf aan studenten: ‘als er geneukt moet worden, wordt er geneukt’. 

Anouk stapt op

Anouk liet op Instagram weten dat ze niet verder zal gaan als coach bij The Voice of Holland en dat ze niks meer te maken wil hebben met het programma. Ook laat ze weten dat ze diverse mensen gebeld heeft en op basis daar van heeft geconcludeerd dat de maat vol is.

“Ik heb besloten dat ik niet meer terug wil komen bij The Voice. Het is gewoon een corrupte bende. Ik wil niet werken op een plek waar jarenlang een aantal mannen gewoon misbruik hebben gemaakt van hun positie en waar er bewust voor is gekozen het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet. Dan heb je echt een structureel probleem. Daar wil ik geen onderdeel van zijn.”

Tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Lees ook
Presentatrice Chantal Janzen spreekt zich uit over wanpraktijken The Voice: ‘Schandalig, verdrietig, frustrerend’

Anouk gaf opvallend advies

Op Twitter gaan er nu filmpjes rond van een interview van Anouk, waarin ze bijzonder advies geeft aan studenten in College Tour. “Over lijken stappen. Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt. (…) Ik kan niet zeggen, blijf bij jezelf.” Een behoorlijk opvallende uitspraak.

Het fragment van het interview met Twan Huys kun je hieronder zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Twitter | Beeld: Brunopress