Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yvonne Coldeweijer verdient lekker met haar roddels: ‘Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles’

Yvonne Coldeweijer verdient lekker met haar roddels: ‘Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles’

Yvonne Coldeweijer verdient lekker met haar roddels: ‘Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles’

Yvonne Coldeweijer (of ook wel bekend als roddelkoningin) begon in 2021 door te breken met haar juicekanaal. Zodra er een relatie over is, is Yvonne er als de kippen bij. Nu vragen we ons toch af: hoeveel verdient ze eigenlijk als juicekanaal ondernemer? Spoiler: meer dan je denkt.

Hoe verdient ze al die centen?

Yvonne post haar juiceverhalen niet alleen op Instagram en YouTube, maar ze verkoopt haar roddels ook op het platform ‘Telegramgroep’. Ook neemt ze af en toe een filmpje op voor RTL Boulevard. Ze doet het wel allemaal in haar eentje, dus ze heeft geen baas en dat vindt ze heerlijk. “Ik hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.”

Sieradenlijn

Ze staat dan wel bekend om haar sappige roddels, maar Yvonne heeft ook een sieradenlijn. Alles wat ze verdient stopt ze ook weer in haar eigen bedrijf.

Lees ook:
Yvonne Coldeweijer woest om appjes over slachtoffer Marco Borsato: ‘Wat een walgelijke mensen’

‘Geld is vrijheid’

Op dit moment heeft Yvonne 281.000 volgers op Instagram en op YouTube zijn het er 151.000. Haar volgers blijven haar trouw volgen, omdat ze er altijd als eerste bij is. Coldeweijer werd laatst geïnterviewd door Quote en daar werd bekend hoeveel geld deze influencer nou eigenlijk verdient. Volgens de berekeningen van Quote verdient Yvonne een half miljoen per jaar. “Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame,” was haar antwoord op de berekeningen. “Geld is vrijheid.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yv. (@lifeofyvonne)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | beeld: BrunoPress