Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yvonne Coldeweijer reageert op sneer Koen Kardashian met verrassende onthulling

Yvonne Coldeweijer reageert op sneer Koen Kardashian met verrassende onthulling

Yvonne Coldeweijer reageert op sneer Koen Kardashian met verrassende onthulling

Het bleef even stil aan kant Yvonne, maar de roddelkoningin heeft inmiddels gereageerd. Via haar Instagram Stories geeft ze een uitgebreide toelichting over de situatie wat betreft Koen Kardashian. En daarin doet ze een verrassende onthulling. 

De drama tussen Koen Kardashian en Yvonne Coldeweijer begon met een foto van een stralende Koen, die Yvonne deelde op haar Stories. Ze schreef bij de foto dat Koen eigenlijk een programma moet krijgen waarin hij opzoek gaat naar nieuwe Amsterdamse vrienden, die geen drugs gebruiken. Koen kon dit absoluut niet waarderen en haalde fel uit naar de roddelkoningin.

‘Je familie heeft me gebeld’

“Lieve Koen,” begint ze haar pleidooi. “Na mijn expose-video heeft je familie me gebeld. Dit weet jij waarschijnlijk niet. Ze hadden veel vragen en we hebben wel een uur gesproken.” Dat Yvonne door Koens familie persoonlijk gebeld is, was nog niet bekend. Yvonne vertelt wat er in het telefoongesprek besproken is. “Je familie was ten einde raad. Echt de wanhoop nabij. Ze waren je voor de tweede keer kwijt en kregen geen grip meer op je.”

Ook legt ze uit waarom de video voor Koens familie zo belangrijk is geweest. “Er zat bewijs in de video. Hier waren ze me heel dankbaar voor. Nu wisten ze wat ze moesten doen, namelijk met pijn in het hart hun verslaafde broer/zoon uit huis zetten.” Diezelfde week heeft Koen volgens Yvonne zijn spullen opgehaald en is hij naar Afrika gevlogen, waar hij in rehab ging.

Lees ook
Koen Kardashian haalt fel uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Wat is jouw grens, Yvonne?’

Voorspoedig herstel

Volgens Yvonne is de expose video de reden dat Koen haar ‘haat’, maar dat maakt de juice queen niet uit, zo zegt ze. “Als je maar gezond bent en blijft en je familie met een gerust hart kan slapen. Niet alles is zo kwaad als het lijkt.” Coldeweijer wenst Koen aan het eind van haar bericht een voorspoedig herstel. “Liefs Yv.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress