Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe wil verbroken relatie met zus herstellen

Yolanthe wil verbroken relatie met zus herstellen

Yolanthe wil verbroken relatie met zus herstellen

Yolanthe Sneijder-Cabau is vanaf volgende maand op televisie te zien met het nieuwe RTL-programma Reunited, waarin ze vrienden en geliefden herenigt. De presentatrice heeft zelf echter ook een familierelatie die verbroken is, met haar zus Rebecca. Ze laat weten te hopen dat deze band binnenkort toch weer hersteld zal gaan worden.

“Het is best wel bijzonder dat ik een programma presenteer waarin ik mensen bij elkaar breng, terwijl mijn familie gebroken heeft met een van mijn zussen”, onthult Yolanthe in Beau Monde. “Ik ben degene die het meest bekend is en daardoor is het verhaal altijd: Yolanthe heeft gebroken met haar zus.”

Toch wil ze niet de hele schuld van de verbroken relatie op zich nemen. “Ik ben de laatste die heeft gezegd: ik stop ook met onze relatie. Dat is pijnlijk, omdat ik van mijn zus hou. Dat zal ik altijd blijven doen, maar zij heeft mij verdriet gedaan. Op een gegeven moment moet je een grens trekken.”

In het interview laat de brunette ook nog weten dat ze nooit kwaad over haar zus zal spreken. “Want ze is gewoon een hele leuke lieve meid. We hebben allemaal mindere kanten… De bal ligt nu bij haar. Zij kan het lijmen, en ik hoop dat ze dat ook daadwerkelijk doet. Ik zou het echt vreselijk vinden als ik mijn zus nooit meer zou zien.”

Hieronder een foto van Yolanthe met haar zusje Xelly, met wie ze nog wel gewoon contact heeft.

 

 

Bron: RTL

Lees ook: