Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe geeft eerste interview over scheiding: ‘Op een gegeven moment was er te veel verdriet’

Yolanthe geeft eerste interview over scheiding: ‘Op een gegeven moment was er te veel verdriet’

Yolanthe geeft eerste interview over scheiding: ‘Op een gegeven moment was er te veel verdriet’

Yolanthe Cabau, die in maart 2019 liet weten niet langer samen te zijn met Wesley Sneijder, heeft voor het eerst een interview gegeven over haar scheiding. In gesprek met ‘Grazia’ vertelt de 35-jarige presentatrice en actrice dat de breuk niet plotseling kwam.

‘Niet genoeg om voor te strijden’

“Het is bij ons echt niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen meteen de handdoek in de ring hebben gegooid”, aldus Yolanthe. De naar Los Angeles verhuisde brunette zit nog midden in haar scheiding en vertelt dat er veel aan vooraf ging. “Dat zijn dingen die je niet met het hele publiek deelt, maar samen hoopt op te lossen. Je wilt het een eerlijke kans geven, en daarna wéér en wéér, en daarnaast ook elkaar beschermen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet, viel het vertrouwen weg en toen was er niet meer genoeg over om voor te strijden.”

Vooruit kijken

Inmiddels gaat het weer redelijk goed met Yolanthe. “Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

Onbewust pijn

De hoop in de liefde is de presentatrice gelukkig niet kwijtgeraakt. “De dag dat ik mijn hoop in de liefde kwijtraak, zou een heel verdrietige zijn. Ik ben een romantisch persoon en heb veel voorbeelden om me heen gezien van mensen die na vijftig jaar nog steeds elkaars hand vasthouden. Maar ja, mensen doen elkaar soms ook onbewust pijn met bepaalde keuzes.”

Het schandaal

Wesley en Yolanthe vonden elkaar in 2009. Dat verliep niet bepaald op rolletjes: Yolanthe zou met Wesley zijn vreemdgegaan toen ze nog samen was met Jan Smit – de twee werden destijds zoenend in een parkeergarage betrapt. De relatiebreuk van Yolanthe en Jan staat bij het grote publiek in het geheugen gegrift door het legendarische interview dat moeder Gerda Smit gaf over alles wat Yolanthe uit hun huis zou hebben meegenomen, waaronder “kandelaars, de blender en de citruspers, ‘losse’ kapstokken, dekens die Máxima en Willem-Alexander ook hadden en tien gastendoekjes” (#LOL).

Lees ook
Yolanthe gestrikt voor pikantste fotoshoot ooit: ‘Sta je dan in alleen een gazen rok’

Xess Xava

De twee stapten in 2010 tijdens een groots driedaags festijn in het huwelijksbootje in Italië, nabij Florence. Ze waren ruim tien jaar samen. Samen kregen ze in 2015 één kind, zoontje Xess Xava (4). Wesley en Yolanthe lieten in het najaar van 2018 nog weten druk bezig te zijn met de adoptie van een kindje. Wesley was tot 2009 getrouwd met zijn jeugdliefde Ramona, met wie hij zoon Jessey (12) kreeg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are all connected in love. ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It will always be you ❤️ #CelebratingMyBirthdayTogether ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

No paper, no problem??‍♀️??‍??

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP