Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Deze wereldberoemde Nederlandse dj is de nieuwe vlam van Yolanthe’

‘Deze wereldberoemde Nederlandse dj is de nieuwe vlam van Yolanthe’

‘Deze wereldberoemde Nederlandse dj is de nieuwe vlam van Yolanthe’

Nadat Wesley Sneijder (35) en Yolanthe Cabau (34) maanden geleden hun scheiding aankondigden, begon de geruchtenmolen met draaien. Het liefdesleven van de brunette blijft hot topic en ruim een week geleden werd ze nog gelinkt aan niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven (30). Maar het zou toch iemand anders zijn die haar hart zou hebben veroverd: een wereldberoemde dj van Nederlandse bodem.

In zijn radioshow Veronica Inside wist Wilfred Genee (52) te verklappen dat Yolanthe een nieuwe liefde heeft. Hij beweerde zelfs de naam van de man in kwestie te weten, maar wilde die niet prijsgeven. “Dat vind ik sneu”, zei hij erover. “Die gozer in kwestie zei het zelf niet, iemand anders zei het.”

Vragen én antwoorden

Rick Romijn en Niels van Baarlen, de sidekicks van Wilfred in het programma, lieten hem daar niet mee weg komen. Ze stelden daarom voor hun luisteraars vragen te laten stellen over de vermeende nieuwe vlam van Yo. “Maar dan moet ik zeggen dat het zo is. Dat maakt het pijnlijk”, antwoordde Genee in eerste instantie, maar uiteindelijk ging hij tóch in op de vragen.

Lippen op elkaar

Een radioluisteraar vroeg zich af of de nieuwe vriend van Yolanthe in Nederland woont. “Hij heeft wel een basis in Nederland”, wist Wilfred te onthullen. “Nee, het is geen internationale voetballer.” Veel meer wilde de presentator er niet over loslaten, ook niet nadat Story na de uitzending navraag bij hem deed. “Dat heb ik op de radio niet gedaan en ga ik nu ook niet doen”, moest hij het entertainmentblad teleurstellen. “Meer ga ik er echt niet over vertellen.” Ook Xenia Kasper, manager van Yolanthe, wilde er verder niets over zeggen “Als er een nieuwe relatie is, maken we dat zelf bekend.”

Lees ook
Rico Verhoeven en vriendin na 13 jaar uit elkaar: is Yolanthe daar de reden van?

Nederlandse dj

Toch is er volgens Story een naam die in de muziekwereld veelvuldig gelinkt wordt aan Yolanthe, namelijk die van Don Pepijn Schipper – beter bekend als top-dj Don Diablo. Voor zijn werk verblijft hij geregeld in Los Angeles, waar Yolanthe momenteel woont met haar zoontje Xess Xava. Of de twee een setje zijn? “Je bent niet de eerste die ons hierover contact”, aldus het management van de muziekster tegenover het entertainmentblad. “Don houdt zijn privéleven graag privé.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Don Diablo (@dondiablo) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram