Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geruchten over relatie Yolanthe en Donny definitief ontkracht: ‘Een avondje stappen leidde tot de wildste verhalen’

Geruchten over relatie Yolanthe en Donny definitief ontkracht: ‘Een avondje stappen leidde tot de wildste verhalen’

Geruchten over relatie Yolanthe en Donny definitief ontkracht: ‘Een avondje stappen leidde tot de wildste verhalen’

Al een tijdje doen geruchten de ronde dat Yolanthe Cabau (36) en Donny Roelvink (23) aan het daten zijn. Onlangs zijn ze weer samen gezien op een feestje. Volgens sommigen zouden ze zelfs zoenend gespot zijn. Yolanthe en Donny laten nu voor het eerst van zich horen en ontkrachten definitief de roddels.

Onschuldig contact

Yolanthe benoemt in haar nieuwste column voor Grazia dat onschuldige dingen soms flink uit hun verband worden getrokken. Ze schrijft: “Een avondje stappen op een festival leidde tot de wildste verhalen. Want zodra je even met iemand staat te praten, is het gelijk: ‘Yolanthe heeft een nieuwe relatie.’ Mensen met wie ik bevriend ben, krijgen meteen het label love interest.”

Ze probeert zich niet te veel van de roddels over haar liefdesleven aan te trekken, maar vindt dat af en toe lastig. “Soms kan ik er ook om lachen – maar het is niet leuk als er bijvoorbeeld wordt gesuggereerd dat er door jou een relatie kapot is gegaan. Natuurlijk leer ik mensen kennen en kom ik op plekken, maar op het moment dat ik de ware liefde gevonden heb, ben ik de eerste die dat met de wereld deelt.”

Vrijgezelle Donny

Ook Donny ontkracht de roddels en legt uit dat ze gewoon samen op een feestje waren. “Het is natuurlijk logisch als je net uit elkaar bent en je staat met iemand op een feestje, en het is toevallig zij (Yolanthe, red.), dat er dan wat van wordt gemaakt”, aldus Donny aan Shownieuws.

Afgelopen oktober gingen Donny en Janice Blok na zo’n twee jaar uit elkaar. Janice schreef daarover op Instagram: “Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.” Waarom de relatie wel uit is gegaan, is onbekend.

Lees ook
Yolanthe zoekt een nieuwe liefde: ‘Kleine, kale mannen maken óók kans’

Familie Roelvink

Eerder Donny’s broer Dave Roelvink aan Radio 538 dat Yolanthe en Donny alleen op vriendschappelijke basis met elkaar omgingen. “Ja, ze kennen elkaar gewoon en ze zijn naar een feestje geweest. Volgens mij is er verder helemaal niks meer aan de hand dan vriendschap. Ik kan het niet spannender maken dan het is”, vertelde hij in de ochtendshow.

Ook Donny’s vader liet zich uit over de geruchten. Dries Roelvink vertelde aan Radio 538 dat Yolanthe en Donny elkaar weleens gesproken hebben. “Dat is zo pril. En dat is zo kortgeleden gebeurd. Wat ik begrepen heb, ze hebben elkaar twee keer gesproken”, vertelde hij. Dries denkt dat het leeftijdsverschil wellicht een rol speelt. “Misschien het leeftijdsverschil. Don is 23, zijn ex-vriendin was 30 en Yolanthe is 36. Hij is toch geen antiquair”, besloot Dries.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress