Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe emotioneel: ‘Er zijn veel dingen in mijn leven anders gelopen dan gehoopt’

Yolanthe emotioneel: ‘Er zijn veel dingen in mijn leven anders gelopen dan gehoopt’

Yolanthe emotioneel: ‘Er zijn veel dingen in mijn leven anders gelopen dan gehoopt’

Het leven van Yolanthe lijkt voor een buitenstaander wellicht alleen maar rozengeur en maneschijn te zijn, maar toch is er veel anders gelopen dan ze had gehoopt. Dat schrijft de 36-jarige brunette in haar nieuwste column voor Grazia.

Jeugdherinneringen Yolanthe Cabau

Yolanthe werd geboren op Ibiza, waar ze met haar zeven broers en zussen woonde tot ze vijf jaar was. Na die tijd scheidden haar ouders en verhuisden ze naar Nederland, maar haar Spaanse vader bleef er wonen. “Na ons vertrek heeft mijn vader de deuren van het huis achter zich gesloten en is hij ergens anders gaan wonen’, schrijft de actrice. Hun band bleef enigszins afstandelijk, maar voor zijn dood in 2007 hadden ze nog wel een aantal goede vader-dochtermomenten. “Op een gammel bankje bij het desolate zwembad vertelde hij me zijn levensverhaal, zodat ik beter begreep waar hij vandaan kwam’, aldus Yolanthe.

Speciale momenten

Dat haar zoontje Xess Xava net als zij veel jeugdherinneringen maakt op het Spaanse eiland, vindt Yolanthe ontzettend bijzonder. ‘Twee weken voor mijn bevalling liep ik er nog rond met een grote toeter. Om dan nu te zien hoe hij hier elke dag speelt, leert zwemmen in hetzelfde zwembad als ik. Dat is speciaal voor me”, aldus de trotse moeder.

Lees ook:

Yolanthe neemt emotioneel afscheid op Ibiza: “Het is zo zonde”

Grootse wens

Toch laat ze weten niet altijd gelukkig te zijn geweest. “Er zijn veel dingen in mijn leven anders gelopen dan ik had gehoopt. Die draag ik met me mee, en dat mag ook, maar ik leg de focus op de dingen die mij goed doen. Ik kijk naar mijn zoon en ik zie mezelf in hem terug. Hij heeft dezelfde lach als die kleine YoYo van toen”,  schrijft Yolanthe openhartig. “Ik hoop dat Xess hier op een dag met zijn kinderen zal zijn en al zijn gelukkige herinneringen blijven opstapelen”, besluit ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Flair