Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe over haar dromen: ‘Sowieso zou ik het leuk vinden om nog een keer moeder te worden’

Yolanthe over haar dromen: ‘Sowieso zou ik het leuk vinden om nog een keer moeder te worden’

Yolanthe over haar dromen: ‘Sowieso zou ik het leuk vinden om nog een keer moeder te worden’

Yolanthe Cabau (37) vertelt aan Weekend over haar toekomst. De actrice zegt dat ze niet echt toekomstplannen heeft, wél heeft ze dromen. Die hebben te maken met haar werk als actrice, maar ook met moeder worden. 

Veel dromen

“Ik heb geen toekomstplannen, maar dromen. Veel dromen zijn al uitgekomen, maar ik blijf altijd doordromen”, begint Yolanthe. “Dat houdt me enthousiast én het zorgt ervoor dat ik vrolijk wakker wordt. Dan ga ik weer ergens voor, dat geeft een goede energie”, legt de 37-jarige mom van zoontje Xess Xava uit aan Weekend.

 Lees ook
Yolanthe Cabau openhartig over onzekerheid: ‘Zonder dat je het doorhebt, sla je door in het afvallen’

Nog een keer moeder

Haar dromen? “Sowieso zou ik het leuk vinden om nog een keer moeder te worden, om nog verschillende rollen te spelen, film te produceren, regisseren lijkt me ook leuk”, vertelt de veelzijdige actrice.

Daarnaast lijkt het Yolanthe leuk om ooit een theaterstuk te doen met kinderen. “Met Free A Girl ben ik bezig met heel gave dingen. Eigenlijk kan ik op elk vlak wel van alles bedenken”, besluit Yo in Weekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress