Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe openhartig over ’turbulente’ leven met Wesley: ‘Ik zal altijd van hem houden’

Yolanthe openhartig over ’turbulente’ leven met Wesley: ‘Ik zal altijd van hem houden’

Yolanthe openhartig over ’turbulente’ leven met Wesley: ‘Ik zal altijd van hem houden’

Wesley Sneijder (36) weet het zeker: het liefst wil hij verder met Yolanthe (35) en opnieuw een gezin vormen. Maar denkt Cabau daar ook zo over? De brunette reageert nu voor het eerst op de uitspraken van de voormalig profvoetballer en de vader van hun kind.

Yolanthe over biografie Wesley

Yolanthe vertelt aan Privé dat ze het moeilijk vindt om het boek te lezen en om die reden nog geen pagina heeft opgeslagen. “Ik wil er op een rustig moment goed voor gaan zitten.”

Lief en leed

Wel heeft Wesley haar het een en ander verteld. “We hebben in de afgelopen twaalf jaar veel meegemaakt en overwonnen, heel veel mooie dingen, maar ook mindere dingen. We waren pas 23 jaar toen we samen kwamen en hebben lief en leed gedeeld.”

Presteren

Cabau vervolgt: “Ons leven is altijd turbulent geweest. Veel meningen van anderen, indrukwekkende gebeurtenissen, maar beiden moesten we ook altijd blijven presteren. Ondanks het verdriet zal ik er altijd voor Wes zijn.” Ze gunt hem dan ook al het succes. “Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem als hij blij is. Ik zal altijd van Wes houden.”

Hoop

De oud-voetballer vertelt in zijn boek Sneijder dat hij nog altijd hoopt dat het goedkomt. “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin. Ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden”, aldus Wesley, in het door Kees Jansma geschreven boek dat vorige week uitkwam.

Lees ook
Wesley Sneijder in nieuwe biografie: ‘Als Yolanthe er niet was, waren er feesten, vrouwen en drank’

Andere vrouwen

Wesley en Yolanthe trouwden in 2010 en kreeg samen zoon Xess Xava. Hoewel er bij de bekendmaking van hun breuk geen uitspraken werden gedaan over de reden, schreef Sneijder later op sociale media dat hij het verknald had. In het boek vertelt hij dat het tijdens feesten uit de hand is gelopen en hij op die momenten verder is gegaan met andere vrouwen dan hij had moeten doen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s the small moments that make life a great adventure ??

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress