Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe Cabau openhartig over onzekerheid: ‘Zonder dat je het doorhebt, sla je door in het afvallen’

Yolanthe Cabau openhartig over onzekerheid: ‘Zonder dat je het doorhebt, sla je door in het afvallen’

Yolanthe Cabau openhartig over onzekerheid: ‘Zonder dat je het doorhebt, sla je door in het afvallen’

Yolanthe Cabau (37) lijkt een en al zelfvertrouwen. Ze poseert altijd confident op Instagram in nietsverhullende outfits. Toch is Yolanthe ook wel eens onzeker over haar lijf, vertelt ze aan Grazia

Yolanthe over onzekerheid

Yolante Cabau was vooral heel onzeker toen ze nog jonger was, haar onzekerheid kon haar toen echt dwarszitten. Gelukkig heeft ze daar nu minder last van. “Het verschil met vroeger is dat ik mezelf daar niet meer op afreken. Toen ik jong was, kon ik echt gemeen tegen mezelf zijn”, vertelt ze aan Grazia.

Yolanthe begon al jong aan haar acteercarrière. Ook toen kreeg ze veel kritiek te verduren. “Ik ben als tiener begonnen bij de televisie en ineens vindt heel Nederland wat van je. Je bent te vol, hebt een te rond gezicht. Die meningen ga je overnemen. Vervolgens sla je – zonder dat je het zelf doorhebt – door in het afvallen en zegt iedereen: ‘Ze is te dun.’ Woorden kunnen veel wegen, het is allemaal energy. Dus ik geloof er heilig in dat je het positief voor jezelf moet benaderen.”

Lees ook
Yolanthe Cabau over liefdesleven: ‘Onze liefde is voor altijd’

Voor de spiegel

Yolanthe kon vroeger heel onaardig zijn tegen zichzelf, maar nu is ze heel tevreden als ze voor de spiegel staat. “Ik zit nu in een fase waarin ik erg blij ben met mijn lijf, maar ik heb ook mijn dingetjes. Acht maanden geleden bijvoorbeeld was ik veel gespierder, omdat ik meer tijd in de sportschool doorbracht. Ik had zelfs blokjes. Dat vond ik dan weer te veel van het goede, en nu heeft die sixpack plaatsgemaakt voor een buik met van die zachte lijntjes”, vertelt ze trots.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress