Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe Cabau over liefdesleven: ‘Onze liefde is voor altijd’

Yolanthe Cabau over liefdesleven: ‘Onze liefde is voor altijd’

Yolanthe Cabau over liefdesleven: ‘Onze liefde is voor altijd’

Yolanthe Cabau (37) is al een aantal jaren happy single. De single mom geniet van haar leven in Los Angeles met zoontje Xess Xava. Iedereen is altijd razend benieuwd naar haar liefdesleven. In een interview met Grazia doet Yolanthe een boekje open over de liefde.

Liefdesleven Yolanthe

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder zijn sinds 2019 uit elkaar. Sindsdien geniet de actrice met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan. Met zoontje Xess Xava woont ze in Los Angeles.

Met ex Wesley heeft Yolanthe gelukkig nog goed contact. “Ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd”, laat de actrice weten aan Grazia. Weer een relatie met Wesley zit er niet meer in, laat ze weten.

Momenteel is Yolanthe ‘niet op zoek’ naar een relatie. Soms komt ze iemand spontaan tegen, maar het is telkens niks serieus. “Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren.”

Lees ook
Een nieuw koppel? Wesley Sneijder en Sarah van Soelen samen gespot op Ibiza

Waar vind je een leuke vent?

Yolanthe vindt het soms best lastig om een leuke man te vinden. Waar zijn ze? “Ik heb best veel vrijgezelle vriendinnen. Allemaal spontane, knappe, lieve, fantastische, ondernemende vrouwen. Dan denk ik weleens: waarom komt er nou geen leuke man in hun leven? Andersom hebben zij dat bij mij natuurlijk ook. Misschien zijn er gewoon minder van dat soort mannen…”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress