Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stralende Yolanthe deelt té lieve foto’s met zoontje: ‘Wat lijkt hij veel op jou’

Stralende Yolanthe deelt té lieve foto’s met zoontje: ‘Wat lijkt hij veel op jou’

Stralende Yolanthe deelt té lieve foto’s met zoontje: ‘Wat lijkt hij veel op jou’

Yolanthe Cabau (36) verblijft al een tijdje met haar zoon Xess Xava in Los Angeles, wat de presentatrice maar al te goed bevalt. Samen met haar kleine spruit geniet ze van een zonovergoten dag, maar haar volgers merken nog iets anders op. 

Foto’s

De brunette laat haar volgers gezellig meekijken met een hele reeks aan foto’s en schrijft: “Sprinkle kindness like it’s confetti.” Daarna volgen een hoop hartjes in alle kleuren van de regenboog.

Zo moeder, zo zoon

Volgers vinden de positieve beelden een fijne start van de dag. “Heerlijk om op deze manier de woensdag te beginnen!”, merkt iemand op. Toch vinden fans ook dat Xess Xava steeds meer op zijn moeder begint te lijken. “Wat lijkt hij op jou zeg! En mooi je krullen weer terug” en “Wat een mooi mannetje en wat lijkt hij veel op jou”, is onder meer terug te vinden in de reacties.

De breuk met Wesley

Yolanthe Cabau geniet van haar nieuwe leven in Los Angeles, waar ze na de breuk met Wesley Sneijder al snel neerstreek. Dat betekent echter wel dat Wesley hun zoontje Xess Xava (5) nauwelijks ziet. Niet alleen pijnlijk voor hem, maar ook voor Xess Xava, die zijn vader ongetwijfeld zal missen.

Lees ook
Wel of geen prikjes en spuitjes voor Yolanthe? ‘Ik sta niet negatief tegenover plastische chirurgie’

Sucker voor romantiek

Of Yolanthe nog in de liefde gelooft na haar pijnlijke breuk met Wesley? “Zeker weten! Dat zou toch wel heel erg zijn als ik daar niet meer in zou geloven”, vertelde ze onlangs in Flair. “Ik ben ook een sucker voor romantiek. Het voelt nu goed om met mezelf te zijn, om even lekker in mijn eigen kracht te gaan hangen en rust te creëren. Die liefde komt echt wel weer, daarvan ben ik overtuigd. Dat positieve zit ook daarin hè: als je denkt dat het goed komt, komt het ook echt goed.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram