Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yolanthe Cabau geniet met volle teugen van vakantie in Egypte: ‘Wat is jouw happy moment?’

Yolanthe Cabau geniet met volle teugen van vakantie in Egypte: ‘Wat is jouw happy moment?’

Yolanthe Cabau geniet met volle teugen van vakantie in Egypte: ‘Wat is jouw happy moment?’

Yolanthe Cabau (36) is lekker aan het genieten in het prachtige Egypte. Ze plaatst een mooie reeks foto’s en video’s op haar Instagram-pagina. Eerder deze week showde de actrice ook al mooie beelden van haar vakantie in Egypte.

Sunset

Op de foto’s is Yolanthe te zien in een vrolijke T-shirtdress. Bij de post schrijft ze: “Watching the sunset is my favorite thing in the world.. 🌅 What is your number one ‘happy moment? ♡.”

Reacties

Er volgen veel reacties van volgers die de foto’s prachtig vinden. “Prachtige vrouw ben je Yolanthe 😍😍”, schrijft een fan. Er worden ook veel emoji’s met hartjes of hartjesogen achtergelaten onder de post.

Daarnaast antwoorden veel volgers op de vraag van Yolanthe: “What is your number one happy moment?” Iemand schrijft: “Voordat ik ga slapen nog even bij mijn zoontjes kijken, over hun wangetjes strelen en me verbazen over die lange wimpertjes. ❤️” Ook beamen velen dat ze de zonsopgang of -ondergang als een happy moment beschouwen, zo ook actrice Robin Martens.

Lees ook
Sharon Doorson had een Idols-sterrenstatus maar kreeg een burn-out: ‘Het enige wat ik wilde, was verdwijnen’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Getty Images