Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Terug naar Nederland? Yolanthe Cabau blijft liever in Los Angeles wonen

Terug naar Nederland? Yolanthe Cabau blijft liever in Los Angeles wonen

Terug naar Nederland? Yolanthe Cabau blijft liever in Los Angeles wonen

Yolanthe Cabau woont al een tijdje in Los Angeles met zoontje Xess Xava. De actrice geniet met volle teugen van haar relatief anonieme leven in Amerika. Yolanthe moet er nu nog niet aan denken om terug te keren naar Nederland, laat ze weten. 

Yolanthe in Los Angeles

In een interview met Beau Monde vertelt Yolanthe Cabau dat ze het fijn vindt om een anoniem leven te hebben in Los Angeles. Dit terwijl ze in Nederland niet normaal over straat kan zonder herkend te worden. Ook letten mensen in Nederland heel erg op alles wat ze doet, aldus de actrice. “Dan voelt het alsof er de hele tijd iemand meekijkt. In Los Angeles zijn geen meningen over mij, en dat geeft een bepaalde vrijheid.”

Ook zoontje Xess Xava vindt het leven in Los Angeles heel prettig. “Xess voelt zich hier ook heel fijn, niemand kent ons. Hij kan vrij spelen in het park, we kunnen gekke spelletjes doen of door de modder rollen.”

Lees ook
Yolanthe over haar dromen: ‘Sowieso zou ik het leuk vinden om nog een keer moeder te worden’

Terug naar Nederland?

Weer terug verhuizen naar Nederland? De actrice moet daar nu nog niet aan denken. Ze blijft liever nog een tijd in Amerika. “Ik zie ons hier de komende jaren wel blijven wonen.”

Yolanthe woont dan wel in Los Angeles, ze gaat regelmatig met Xess voor vakantie naar andere continenten. Zo waren ze laatst in Kenia bij de Maasai op bezoek. Ook vertrekt ze vaak naar Ibiza.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Brunopress