Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes! Lena Dunham post een teaser voor het nieuwste Girls-seizoen

Yes! Lena Dunham post een teaser voor het nieuwste Girls-seizoen

Yes! Lena Dunham post een teaser voor het nieuwste Girls-seizoen

Je wist het vast al: seizoen 6 wordt het aller-allerlaatste seizoen van Girls – de hitserie van Lena Dunham. De schrijfster en actrice wilde met de serie een bepaald moment uit haar leven, inclusief de bijbehorende tijdsgeest vatten. “De show zou niet hetzelfde zijn als we langer zouden doorgaan,” zei ze daar eerder over. 

Rouwend, maar evengoed reikhalzend kijken wij sindsdien uit naar het laatste seizoen. Alles is mogelijk, hoe zou de serie eindigen? Ruzie, bedrog, liefde, een zwangerschap.. Wij hielden met alles rekening, maar dachten niet direct aan de teaser die Lena gisteren zelf vrijgaf.

Sunshine State

Als we de foto’s op haar Instagram moeten geloven, speelt tenminste één van de afleveringen uit het laatste seizoen zich namelijk af in Florida. Inderdaad, de zonnige, zuidoostelijke staat vooral populair bij Amerikaanse pensionado’s.

Ze postte deze twee foto’s van haarzelf, relaxend op een bootje, met de hashtag #girlsdoesflorida.

I'm a lifestyle blogger now. People love it!!! They love the sporty lifestyle! #girlsdoesflorida

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

#girlsdoesflorida

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

Het is voorlopig nog gissen naar wat Hannah (of één van de andere personages) te zoeken heeft in de ‘Sunshine State’, maar gezien Dunham’s creatieve vermogen, kijken wij er alvast naar uit.

 

 

Lees ook: