Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YES!! Lady Gaga en James Corden maken het bont in ‘Carpool Karaoke’

YES!! Lady Gaga en James Corden maken het bont in ‘Carpool Karaoke’

YES!! Lady Gaga en James Corden maken het bont in ‘Carpool Karaoke’

Gisteren toonden we jullie al een sneak peek van de ‘Carpool Karaoke’ met Lady Gaga en vandaag krijgen we eindelijk de volledige versie te zien. En zoals we al vermoedden, maken Lady Gaga en James Corden er de autorit van hun leven van. 

Move Bitch, Get out the way… Opgelet want Lady Gaga en James Corden hebben er zin in en ze zijn niet van plan in de file te staan. Na een duidelijke boodschap aan de andere bestuurders maakt het duo de straten van Los Angeles onveilig en dat mag je wel héél letterlijk nemen. James Corden ruilt zijn vaste plekje achter het stuur in voor de passagierszetel en geeft Gaga de kans om haar driving skills te tonen. Al duurt het niet erg lang voor de presentator een helm opzet ter bescherming en de zangeres vraagt om terug van plaats te wisselen.

De autorit lijkt dit keer minder op een echte Carpool Karaoke en meer op een echt concert. Gaga en Corden lijken dan ook soms vergeten te zijn dat ze niet aan het optreden zijn voor duizenden mensen, maar dat ze zich wel degelijk op de openbare weg bevinden. Het duo zet meermaals de pijpen open en vliegt moeiteloos door het hele Lady Gaga-repertoire. ‘Perfect Illusion‘, ‘Bad Romance‘, ‘Pokerface‘ en ‘Born this way’ passeren de revue, inclusief de nodige danspasjes. Lady Gaga bewijst dat ze een steengoede zangeres is, maar ook Corden moet niet onderdoen.

Op het einde van het filmpje probeert James Corden ook nog enkele typische Gaga-outfits zoals de vleesjurk en het crime-scene-lintje uit de ‘Born this way’-video.

Lees ook: