Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! Xander de Buisonjé en Sophie onderweg naar Amerika om baby te halen

YAY! Xander de Buisonjé en Sophie onderweg naar Amerika om baby te halen

YAY! Xander de Buisonjé en Sophie onderweg naar Amerika om baby te halen

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie zijn momenteel onderweg naar Amerika om hun dochtertje in de armen te kunnen sluiten. Het stel kreeg te horen dat hun draagmoeder elk moment kon bevallen en stapte dan ook meteen op het vliegtuig. 

Sophie de Buisonjé plaatste zopas een foto op Instagram waarop zij en haar man Xander op het vliegtuig zitten. “Daar gaan we dan… Zo nerveus en opgewonden! We komen eraan kleine meid”, schreef de trotse moeder bij het kiekje. Het stel is op weg naar Amerika omdat hun draagmoeder van daar afkomstig is. In 2013 werd er namelijk een tumor in de buikholte van Sophie verwijderd, waarna haar werd afgeraden om opnieuw zwanger te worden. Omdat het koppel toch nog graag een tweede kindje wilde, kozen ze ervoor om een draagmoeder in te schakelen.

Band

De blondine maakte eerder al bekend dat het meisje waarschijnlijk in februari geboren zou worden en schreef in een blog voor LINDAnieuws dat ze het toch een beetje moeilijk had met het draagmoederschap“Het voelt heel dubbel, maar tussen jou en mij ontbreekt die band die tijdens een zwangerschap ontstaat, nog volledig”, schreef ze toen. Xander en Sophie hebben samen al een zoontje, de 6-jarige Dex, en het ventje krijgt er dus nu een klein zusje bij. Nu is het spannend afwachten op de eerste foto!

Off we go So nervous…and excited! There we come little baby-girl

Een foto die is geplaatst door Sophie de Buisonjé (@sophiedbuisonje) op

Lees ook: