Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! Trijntje Oosterhuis deelt eindelijk eerste foto’s van dochtertje

YAY! Trijntje Oosterhuis deelt eindelijk eerste foto’s van dochtertje

YAY! Trijntje Oosterhuis deelt eindelijk eerste foto’s van dochtertje

Trijntje Oosterhuis beviel vorig jaar van dochtertje Maël Joni Ronde, maar hield het meisje tot nu toe ver van de media weg. Speciaal voor de eerste verjaardag van de kleine spruit, deelde de trotse moeder een collage van enkele foto’s op Instagram en haar gezichtje is hier duidelijk op te zien.

Hoera! De dochter van Trijntje Oosterhuis mag vandaag al één kaarsje uitblazen en dat viert de zangeres met een prachtige collage van het kleine meisje. “Dit prachtige lieve meisje is vandaag 1 jaar geworden! We kunnen ons niet meer voorstellen hoe het leven was zonder jou mooie Maël! Je brengt zoveel liefde en geluk. Je drie grote broers vreten je elke dag op. Wij dansen en zingen de hele dag door met jou op ons arm! Je bent een groot geschenk”, schreef Oosterhuis bij het kiekje.

Feest

En blijkbaar wordt Maël al onmiddellijk in de bloemetjes gezet want de hele familie brengt haar een bezoekje op haar verjaardag. “Vandaag hebben we groot feest en komen al je tantes en ooms , Opa’s en Oma’s met je knuffelen en voor je zingen “Happy Birthday” Maël Joni Ronde! En dank aan je lieve vader want zonder Alvin Lewis was jij niet de prachtige vrouw in spee die je nu al bent!! We love you Maël Joni Ronde”, vervolgde ze haar bijschrift.

Gefeliciteerd Maël!

Onze liefde is vandaag 1 jaar geworden. Maël Joni Ronde we love you!!!

Een foto die is geplaatst door Alvin Lewis (@shadoseeka) op

Lees ook: