Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! ‘Teen Mom’-ster Jenelle Evans is bevallen

YAY! ‘Teen Mom’-ster Jenelle Evans is bevallen

YAY! ‘Teen Mom’-ster Jenelle Evans is bevallen

Jenelle Evans, die we kennen van het MTV-programma Teen Mom, is zopas bevallen van haar derde kindje. De 24-jarige Jenelle heeft al twee zoontjes Jace en Kaiser, maar mocht nu dan eindelijk haar eerste dochter in de armen sluiten.

De 24-jarige Teen Mom-ster maakte het nieuws zelf bekend via haar Instagram-pagina. “Ze is er…”, schreef ze bij een foto waarop zij en haar verloofde David Eason poseren met hun pasgeboren dochter. Het kleine meisje kreeg de naam Ensley Jolie Eason en is het eerste kindje van het stel. Jenelle heeft wel al twee zoontjes, respectievelijk 7 en 2 jaar oud, en ook David heeft al een dochter van 8.

And she has arrived. 🎀🍼

Een foto die is geplaatst door Jenelle Evans (@j_evans1219) op

Geschokt

Jennele maakte het nieuws van haar zwangerschap in augustus bekend, maar haar fans en familie reageerden geschokt. De geboorte van dochtertje Ensley betekende namelijk dat de ster 3 kinderen heeft bij 3 verschillende vaders. “Het is zielig. Drie kinderen met verschillende vaders voor je 25e, geen echte baan, geen educatie, geen talenten. Ik hoop dat ze op een dag beseft dat ze veel mensen pijn heeft gedaan“, schreef haar (stief)zus toen op Facebook. Haar oudste zoontje Jace zou momenteel ook bij zijn oma wonen, wat voor vele mensen niet door de beugel kan.

Im so proud of you babe! Thank you for being so strong, you did so great! Ensley is so beautiful and perfect!

Een foto die is geplaatst door David Eason (@easondavid88) op

Lees ook: