Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! Ryan Reynolds verklapt het geslacht van baby nummer twee

YAY! Ryan Reynolds verklapt het geslacht van baby nummer twee

YAY! Ryan Reynolds verklapt het geslacht van baby nummer twee

Een maand geleden beviel actrice Blake Lively van een tweede kindje, maar tot nu toe was er bitter weinig informatie over het hummeltje beschikbaar. Tot nu, want papa Ryan Reynolds was gisteren te gast in de show van Conan O’Brien en daar heeft hij ‘per ongeluk’ zijn mond voorbij gepraat. De acteur vertelde de hele wereld onbewust het geslacht van zijn tweede baby.

Net zoals heel de wereld was presentator Conan O’Brien nieuwsgierig naar het geslacht van het kindje en tot zijn eigen verbazing kreeg hij plots hét verlossende antwoord. Op de vraag hoe het leven als vader hem bevalt, antwoordde de acteur dat “het ouderschap heel veel oestrogeen bevat“. Met dit antwoord werd ons lichtroze vermoeden bevestigd, want het koppel zou dus een tweede dochtertje hebben gekregen. Yaaayyy!

Jammer genoeg had de acteur iets daarna door dat hij al te veel informatie had weggegeven, want de naam van het meisje kreeg Conan niet uit hem getrokken.

Goedmakertje

Toeval of niet, actrice Blake Lively plaatste later op de avond een foto van ‘een goedmakertje’ dat ze gekregen had van hubby Ryan. De acteur bracht bij zijn thuiskomst de favoriete koekjes van zijn vrouw mee én serveerde deze met een glaasje melk. Iemand had duidelijk iets goed te maken…

The Notebook

In het onderschrift van de foto deelt de actrice ook de hashtag #IfYoureABirdImABird, een duidelijke referentie naar de romantische film ‘The Notebook’. Ryan speelde tijdens zijn bezoekje aan Conan O’Brien ook een scène uit de film, zoenen inclusief. Zou het goedmakertje te maken hebben met zijn openbare zoen op nationale televisie? Hieronder kun je alvast de hilarische scène bekijken vanaf minuut 04:35.

If you’re a bird, I’m a bird. #ConanNYC

Een foto die is geplaatst door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

Lees ook: