Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY! Is Beyoncé zwanger van haar tweede kindje?

YAY! Is Beyoncé zwanger van haar tweede kindje?

YAY! Is Beyoncé zwanger van haar tweede kindje?

Al van vorig jaar zijn er geruchten dat Beyoncé in verwachting zou zijn van haar tweede kindje, maar tot nu toe hebben we nog steeds geen nieuwe koter zien verschijnen. Volgens enkele anonieme bronnen zou het echter toch niet lang meer duren, want de zangeres zou heel snel met een bevestiging van het nieuws gaan komen.

Beyoncé en Jay Z lieten na de geboorte van dochtertje Blue Ivy al weten dat ze graag een tweede kindje wilden, maar tot nu toe is het gezinnetje nog steeds met drie. Al zou het volgens enkele anonieme bronnen niet lang meer duren voor de sterren een nieuwe baby in de armen mogen sluiten, want Beyoncé zou namelijk zwanger zijn. En als je nu denkt ‘Jaja, een zoveelste gerucht’ kunnen we dat jammer genoeg niet tegenspreken, maar er zijn wel degelijk enkele zaken die hinten op een zwangerschap. Wij zetten ze op een rijtje!

1. Ivy Park-campagne

Afgelopen vrijdag werd een nieuwe Ivy park-campagne op de wereld losgelaten, maar het filmpje werd enkele uren erna al terug verwijderd. De reden hiervoor zou een opmerking van een fan geweest zijn die een duidelijke babybuik spotte bij de zangeres. Het management van Beyoncé haalde de video onmiddellijk terug offline, wat alvast een onofficiële bevestiging bleek.

2. Anonieme bron

Een insider van het team van Beyoncé liet aan Hollywood Life weten dat de zangeres heel snel met een bevestiging van het nieuws zal komen. “Iedereen in de vriendenkring van Beyoncé zwijgt over de zwangerschapsgeruchten, terwijl ze deze normaal altijd meteen ontkennen”, vertelt de bron. “In het verleden werden de geruchten altijd weggelachen, maar nu is het opvallend stil rond het onderwerp, wat mij doet geloven dat het waar is.”

Ook de kledingstijl van de zangeres werd onder de loep genomen. “Beyoncé draagt de laatste tijd heel baggy en losse kleding, iets wat we niet van haar gewend zijn. Iedereen weet hoe graag zij en Jay Z een tweede kindje willen, dus het zou me niet verbazen als er binnenkort een zwangerschapsaankondiging komt.”

3. Tournee geannuleerd

Een derde gerucht komt van onze collega’s bij ELLE.nl. Zij hebben een journaliste die momenteel in Kaapstad vertoeft en van een touroperator hoorde dat Beyoncé haar Zuid-Afrika tournee in november heeft geannuleerd omdat ze zwanger is. Ook dit is geen officiële bevestiging, maar het zou natuurlijk wel kunnen kloppen.

Als Beyoncé wel degelijk zwanger is, betekent dit dat ze in april met een duidelijke babybuik op het podium van Coachella zal staan. Benieuwd of ze het opnieuw op onderstaande manier zal duidelijk maken…