Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: zo oud is Sylvie en de rest van de Emily In Paris-cast in het echt

Wow: zo oud is Sylvie en de rest van de Emily In Paris-cast in het echt

Wow: zo oud is Sylvie en de rest van de Emily In Paris-cast in het echt

Al eerder vroeg iedereen zich af: hoe oud moet Emily voorstellen in de populaire Netflixhit Emily in Paris? Gelukkig kregen we daar een duidelijk antwoord op in seizoen 2. Na het tweede seizoen gebingewatcht te hebben, kunnen we geen genoeg krijgen van alle nieuwtjes. Wij waren benieuwd: hoe oud is de Emily In Paris-cast in het echt? Spoiler: Sylvie verwacht je niet.

Lily Collins als Emily Cooper

Lily is 32 jaar. Dat ligt dus dicht bij haar personage Emily (29). Ze is de dochter van de wereldberoemde muzikant Phil Collins en ze komt uit Surrey, Engeland.

Lucas Bravo als Gabriel

Lucas is 33 jaar. De knappe chef werkte voor zijn debuut in de serie ook in een keuken, een leuke overeenkomst met zijn personage Gabriel.

Ashley Park als Mindy

Mindy is 30 jaar. Volgens collega’s is de BFF van Emily in het echt net zo vrolijk, leuk en gek als haar karakter Mindy.

Camille Razat als Camille

Camille is 27 jaar. De overeenkomst met haar karakter? Ze hebben dezelfde naam. Naast actrice is de knappe Camille ook model.

Lucien Laviscount als Alfie

Lucien is 29 jaar. In het tweede seizoen maakte we kennis met deze knappe acteur uit Engeland. Maar zijn Londense accent is gespeeld. Hij komt uit het noorden van Groot-Brittannië.

Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie Grateau

Philippine is 58 jaar. Ja, dat las je goed! Ze is geboren in 1963, dus het is echt waar. Zo willen wij er ook wel uitzien als we haar leeftijd bereiken.

Bruno Gouery als Luc

Bruno is 46 jaar. Hij speelt in veel Franse films. Ook laat hij regelmatig zijn schattige zoontje zien op zijn Instagrampagina.

William Abadie als Antoine

William is 45 jaar. De knappe acteur kun je herkennen uit Gossip Girl. Daar speelde hij Roman, de vriend van de vader van Blair Waldorf.

Jean-Christophe Bouvet als Pierre Cadault

Jean-Christophe is 74 jaar. Hij denkt nog niet aan pensioen. Naast acteren houdt hij zich bezig met schrijven en regisseren.

Kate Walsh als Madeleine

Kate is 54 jaar. Ze is vooral bekend van haar rol in Grey’s Anatomy, maar je kunt haar ook herkennen als de moeder van Hannah uit een andere Netflixhit: 13 Reasons Why.

Søren Bregendal als Erik de Groot

Søren is 38 jaar. Helaas komt hij niet echt uit Nederland zoals in de serie. De knappe acteur komt namelijk uit Denemarken.

Samuel Arnold als Julian

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samuel Arnold (@superssama)

Samuel is 31 jaar. Hij is geboren en getogen in het prachtige Parijs. Pas geleden is hij verhuisd naar een andere mooie stad, namelijk Londen.

Charles Martins als Mathieu Cadault

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charles Martins (@charlesrmartins)

Charles is 52 jaar. Hij is te zien in andere Franse en Amerikaanse films en series, waaronder Sex and the City.

Lees ook:
Oeh la la: de populaire serie Emily in Paris krijgt een derde en vierde seizoen

Kevin Dias als Benoît

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KEVIN DIAS (@kev.dias)

Kevin is 30 jaar. Nog een knappe acteur waar we in seizoen 2 kennis mee hebben gemaakt. Naast acteur is hij in het echte leven ook muzikant.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: BrunoPress