Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Wat heeft Gwen Stefani met haar gezicht gedaan?

Wow! Wat heeft Gwen Stefani met haar gezicht gedaan?

Wow! Wat heeft Gwen Stefani met haar gezicht gedaan?

Onlangs was Gwen Stefani (52) te gast bij de Amerikaanse talkshow Late Night With Seth Meyers en daar kwamen veel reacties los. De kijkers waren namelijk verbaasd over het nieuwe gezicht van Gwen: “Je begint er als een plastic pop uit te zien.”

Onherkenbaar gezicht

Met een revealing outfit en lang stijl blond haar, stapte Gwen Stefani binnen bij de talkshow. Ze zag er tiptop uit, maar de outfit was niet de reden voor alle ophef.

Gwen was uitgenodigd om te praten over het nieuwe seizoen van The Voice en haar recentelijk uitgebrachte make-up samenwerking. Echter, haar gezicht was het eerste wat bij de kijkers opviel. Ze zag er niet meer uit als voorheen.

Het interview was nog maar net begonnen en de reacties stroomden al binnen. “Ik ben al mijn hele leven lang fan van Gwen, maar ik herkende haar niet. Ik ben zo in de war”, was een van de vele opmerkingen. Ook reageerde iemand met: “Zelfs al liet je mij 100 keer raden wie dit is, ik zou nooit kunnen vermoeden dat dit Gwen Stefani is.”

Veel reacties gingen over het overmatig gebruik van botox en een mogelijke facelift. Kijkers adviseren haar wat rustiger aan te doen met de plastische chirurgie. Ze had een heel ander gezicht.

Lees ook
BOOS: John de Mol wist mogelijk van meer meldingen over Jeroen Rietbergen

Ontkenning

Al eens eerder heeft Gwen Stefani reacties aangewakkerd door haar ‘jeugdige’ look. De zangeres heeft altijd ontkend dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan.  In 2016 zei ze zelfs tegen talkshowhost James Corden dat ze haar uiterlijk te danken heeft aan ‘de liefde’. Countryster Blake Shelton, haar echtgenoot, zou haar jong houden. “Toen mijn carrière ontplofte ben ik verliefd geworden. Daar heb ik toen een hele plaat over geschreven. Ik denk dat dat de facelift is die je ziet.”

Wel had Gwen ergens vorig jaar in een interview met The Daily Telegraph toegegeven dat ze geobsedeerd is met ouder worden. Ze gaf aan dat het moeilijk is voor iedereen om oud te worden en dat onder ogen te moeten zien.

“Vooral voor vrouwen die in de schijnwerpers staan kan het ontmoedigend zijn. Maar je doet gewoon je best om de mooiste versie van jezelf te zijn, zowel vanbinnen als vanbuiten. Dat mensen praten over mijn uiterlijk neem ik op als een compliment”, deelde de zangeres.

Bekijk hier de video

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: AD.nl | Beeld: GettyImages