Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Rol in buitenlandse miniserie voor Barry Atsma!

WOW: Rol in buitenlandse miniserie voor Barry Atsma!

WOW: Rol in buitenlandse miniserie voor Barry Atsma!

Spannende tijden voor Barry Atsma! De acteur schittert momenteel in de VARA-serie Klem, maar is ondertussen al in Duitsland voor opnames van een nieuwe Duitse miniserie.

Miniserie
De serie heeft de naam Credo en wordt mede geproduceerd door de zender ZDF en zal uit zes afleveringen bestaan. Terwijl de acteur nog volop te zien is in de Nederlandse serie Klem, zijn de opnames voor de Duitse serie al in volle gang. Credo gaat over een toekomstige bankencrisis in Duitsland.

Inschattingsfouten
Barry speelt Gabriel Fenger, een beruchte Duitse bankier. Over de serie vertelt de acteur: “De serie is heel interessant, omdat het echt een inkijkje geeft in de psyche van de bankwereld.” Hij vervolgt: “Het laat ook zien hoe een crisis kan ontstaan. Hoe politiek het hele spel is en hoe menselijk de inschattingsfouten zijn in zo’n crisis, die op dit moment niet geheel onvoorstelbaar is.”

Internationale rollen
Het is niet de eerste internationale productie waarin de succesvolle acteur te zien is. Hij speelde onder andere ook al in BBC-serie Tatau en de film Hector and the Search for Happiness met Simon Pegg. Wij zijn heel benieuwd naar zijn rol in de Duitse serie Credo!

 

Bron: Telegraaf, Instagram

Lees ook: