Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Rihanna krijgt Humanitarian Award van Universiteit Harvard

WOW: Rihanna krijgt Humanitarian Award van Universiteit Harvard

WOW: Rihanna krijgt Humanitarian Award van Universiteit Harvard

Rihanna’s muziekcarrière gaat al heel wat jaartjes mee en is dan ook best indrukwekkend te noemen. Daarnaast houdt de zangeres zich veel bezig met humanitair werk. En daarvoor gaat ze nu bekroond worden met een bijzondere prijs, die uitgereikt wordt vanuit Universiteit Harvard. Wow!

De 29-jarige Rihanna krijgt op 28 februari de Peter J. Gomes Humanitarian Award uitgereikt. De Universiteit Harvard reikt deze prestegieuze prijs ieder jaar uit aan een bekend persoon die zich op een positieve manier inzet voor de mensheid. Dit meldt People.

Rihanna heeft een moderne kankerkliniek in Barbados gebouwd om borstkanker bij vrouwen te kunnen vaststellen en behandelen”, vertelt S. Allen Counter, de directeur van de stichting van Harvard die de prijs uitreikt.

Rihanna richtte een aantal jaar geleden ook haar eigen stichting op, de Clara Lionel Foundation genaamd. De liefdadigheidsstichting vernoemde ze naar haar opa en oma uit Barbados. De organisatie zet zich voornamelijk in om iedereen educatie voor iedereen toegankelijk te maken. Deze stichting is voornamelijk actief in haar thuisland Barbados, maar de zangeres reisde onlangs ook naar Malawi om zich hard te maken voor betere eduactie van de meisjes daar.

 

Bron: Telegraaf, People

Lees ook: